Logo-sid2

کنگره صنعت رستوران ها

بزرگترین گردهمایی در صنعت رستوران در ایران ، باحضور بیش از 150 نامزد برای دریافت جایزه و 100 مدیر برترصنعت رستوران ایران ، کنگره صنعت رستوران ایران نشانگر تاریخی مهم در تقویم خدمات غذاست.
کانال تلگرام: restaurantsupplychainiran@
نشانی : خیابان مطهری،کوه نور،کوچه یکم پلاک 12
تلفن: 88170811 -88170812

روندهای پیشرو آشپزی ۱۳۹۹که باید به آنها اهمیت داد

یکی از ظرایفی که صنعت خدمات غذا را هیجان انگیز و جذاب می کند تغییر همیشگی و تنوع است . توجه به سلیقه ها و نیازهای مشتریان امروزی از اهداف راهبردی فوق العاده مهمی است که به سرعت در حال پویایی است. لذا مسلح شدن به بینش کافی و تحلیل دقیق بر روی مکان و مزیاتی که مشتریان را به سمت آنجا رهسپار می کند نیاز به برنامه ریزی راهبردی تر و دقیق تری دارد.
در اینجا به موضوعات برجسته این سال ها و سال پیش رو در اکوسیستم حرفه آشپزان ایران اشاره می شود تا انشالله در روز همایش شف ایران توسط اساتید و متخصصان آشپزی کشور حلاجی شوند:

نسل نوین غذای سلامت محور

جوایز درنظرگرفته شده حکم بستری برای فعالان ایرانی است تا تجربه خود را نشان داده و در بازارهای بین المللی به واسطه خلاقیت چشمگیر، ارائه خدمات عالی به مشتریان خود و ارائه غذای باکیفیت که در سرتاسر ایران عرضه می شود شناخته شوند. برندگان این بخش چه رستوران ها، رستوران داران یا سرآشپزها همه واضعان استانداردهایی برای دیگر فعالان این صنعت به شمار می روند

شف هایی که رستوران راه اندازی می کنند؟!

جوایز دارای دسته بندی متنوعی در حوزه های مرتبط با صنعت خدمات غذا هستند . رستوران، کترینگ، کافی شاپ، ارائه دهندگان راهکاری فناوری و مدیریتی، کسب و کارهای نوپا و صنایع مرتبط با زنجیره ارزش از حوزه های جوایز محسوب می گردند. هر واحد مرتبط می توانددر حوزه خود اقدام به درخواست ارزشیابی در چند بخش را اعلام نماید.

ادامه روند طعم های جهانی

درخواست های نامزدی دریافت جوایزه برتر صنعت رستوران و خدمات غذا که از بخش های مختلف اعلام شده اند پس از بررسی و اجد شرایط بودن و اعزام نماینده حرفه ای ارزشیاب و مراحل گوناگون که از طریق چک لیست های از پیش طراحی شده صورت می گیرد به آنالیز و بررسی دقیق هیئت داوری می انجامد.

نوآوری با طعم فیوژن فود

جوایز درنظرگرفته شده حکم بستری برای فعالان ایرانی است تا تجربه خود را نشان داده و در بازارهای بین المللی به واسطه خلاقیت چشمگیر، ارائه خدمات عالی به مشتریان خود و ارائه غذای باکیفیت که در سرتاسر ایران عرضه می شود شناخته شوند. برندگان این بخش چه رستوران ها، رستوران داران یا سرآشپزها همه واضعان استانداردهایی برای دیگر فعالان این صنعت به شمار می روند

پخت و پز با ضایعات صفر!

جوایز دارای دسته بندی متنوعی در حوزه های مرتبط با صنعت خدمات غذا هستند . رستوران، کترینگ، کافی شاپ، ارائه دهندگان راهکاری فناوری و مدیریتی، کسب و کارهای نوپا و صنایع مرتبط با زنجیره ارزش از حوزه های جوایز محسوب می گردند. هر واحد مرتبط می توانددر حوزه خود اقدام به درخواست ارزشیابی در چند بخش را اعلام نماید.

قیام گوشت گیاه محور

درخواست های نامزدی دریافت جوایزه برتر صنعت رستوران و خدمات غذا که از بخش های مختلف اعلام شده اند پس از بررسی و اجد شرایط بودن و اعزام نماینده حرفه ای ارزشیاب و مراحل گوناگون که از طریق چک لیست های از پیش طراحی شده صورت می گیرد به آنالیز و بررسی دقیق هیئت داوری می انجامد.

برش های جدید گوشت

جوایز درنظرگرفته شده حکم بستری برای فعالان ایرانی است تا تجربه خود را نشان داده و در بازارهای بین المللی به واسطه خلاقیت چشمگیر، ارائه خدمات عالی به مشتریان خود و ارائه غذای باکیفیت که در سرتاسر ایران عرضه می شود شناخته شوند. برندگان این بخش چه رستوران ها، رستوران داران یا سرآشپزها همه واضعان استانداردهایی برای دیگر فعالان این صنعت به شمار می روند

آشپزخانه نویدبخش

جوایز دارای دسته بندی متنوعی در حوزه های مرتبط با صنعت خدمات غذا هستند . رستوران، کترینگ، کافی شاپ، ارائه دهندگان راهکاری فناوری و مدیریتی، کسب و کارهای نوپا و صنایع مرتبط با زنجیره ارزش از حوزه های جوایز محسوب می گردند. هر واحد مرتبط می توانددر حوزه خود اقدام به درخواست ارزشیابی در چند بخش را اعلام نماید.

جای خالی دانش پایه آشپزی

درخواست های نامزدی دریافت جوایزه برتر صنعت رستوران و خدمات غذا که از بخش های مختلف اعلام شده اند پس از بررسی و اجد شرایط بودن و اعزام نماینده حرفه ای ارزشیاب و مراحل گوناگون که از طریق چک لیست های از پیش طراحی شده صورت می گیرد به آنالیز و بررسی دقیق هیئت داوری می انجامد.

رویدادی برای رشد و تعالی هنرآشپزی

درطول همایش شف ایران، آشپزان سرآشپزان، صاحبان رستوران‌ها، مدیران هتل‌های لوکس، کترینگ ها( واحدهای تهیه و توزیع غذا)، ناظران غذا و نوشیدنی هتل، استادان مدارس، دانشجویان دانشگاه ها و مدارس آشپزی و گاسترونومی، شیرینی‌پزی و بسیاری دیگر در سخنرانی ها، بحث‌ها و کارگاه‌ها برای رشد فکری و بحث در زمینه هنر آشپزی و بسیاری از موضوعات زیست محیطی و استخدام وغیره… شرکت خواهند کرد. رای اینکه به مهم‌ترین بازیگران شرکت‌کننده دراین موضوعات کمک کنیم تا با موضوعات تعامل کنند، از سرآشپزان پیشکسوت،سرآشپزان جوان نوآور، متخصصان غذا و نوشیدنی واحدهای خدمات غذا و نوشیدنی و نمایندگانی از نهادهای دولتی دعوت خواهیم کرد.

اطلاعات بیشتر

چرا باید حتماً در همایش سرآشپزان ایران حضور داشته باشیم؟

کنگره صنعت رستوران و به ویژه روزدوم آن یعنی همایش سرآشپزان ایران، به عنوان تنها رویداد درخور توجه و قابل تامل حوزه غذا و نوشیدنی، هرساله بستری شفاف، امیدآفرین و حرفه ای را برای همه بازیگران فعال در اکوسیستم خدمات غذا بوجود می آورد تا با بهره گیری از محتوای اثربخش و کاربردی خود بهترین موقعیت رشد و توسعه شغلی-فردی و در نتیجه قدرت بخشی رزومه شرکت کنندگان خلق کند.

فرصت های رشدشغلی

بهره گرفتن از فرصت های کم نظیر توسعه فردی-شغلی درحوزه تکنیک های پخت طعم های ترکیبی، ایده هایی نمایش و چگونگی گارنیش.

تجربیات به یاد ماندنی

آشنایی با راهبردهای جدید مدل های کسب و کار، مهمان نوازی، و خدمات و تجربیات به یاد ماندنی غذا خوری در همه سطوح.

درمیان زبدگان قوم!

ارتباط با سرآشپزان و کارشناسان زبده غذا و نوشیدنی از سراسر ایران که در صنعت غذا تاثیر داشته اند.

الهام بخشی و بینش افزایی

نشست های عمومی که موضوعاتی مانند روندهای غذایی در یکسال اخیرو آینده، منوهای ترکیبی، نوآوری درخلق غذاهای ایرانی-جهانی و... پوشش می دهند.

فراترازطعم

بررسی منو ها و رسیپی های رایج در رستوران ها و کافه های امروز ایران و چالش هاو راهکارهای مربوطه

چه کسانی ازاین همایش بهره بیشتری می برند؟

به منظور تحقق اهداف از پیش تعیین شده کنگره صنعت رستوران ایران، ما زمینه گردهمایی بخش های گوناگون صنعت را که به دلایل شلوغی و تراکم کار و فعالیت خود نمی توانند با همتایان را ارتباط برقرار کنند، فراهم نموده ایم.
همه کسانی که در حوزه خدمات غذاف منابع غذایی، سلامت محیطی و غذا، پخت و پز سالم استاندارد و نوآورانه، و … دست و پنجه نرم می کنند دراین رویداد حضور خواهند داشت.
کنگره صنعت رستوران ایران از رهبران فکری، کارافرینان، تصمیم گیرندگان، شف های پیشکسوت و جوان و سرمایه گذارانی که دارای نقش های ذیل هستند دعوت می کنیم:

۱

آشپزان و سرآشپزان و تصمیم گیرندگان منو غذایی که در عملیات خدمات غذا در حال فعالیت هستند.

۲

مدیران غذا و نوشیدنی از رستوران های مستقل زنجیره ای و سایر واحدهای خدمات غذا مرتبط از جمله: هتل ها، شرکت های سازمان ها و حتی سوپرمارکت های مواد غذایی.

۳

کارآفرینان و مدیران استارت آپ های غذا در فعالیت های خدمات غذا

۴

رهبران و مسئولین تحقیق، تغذیه، پایداری، و بهداشت عمومی از سازمان های دولتی و دانشگاه ها

۵

تولیدکنندگان و مواد غذایی یا خدمات غذا و یا تامین کنندگان تجهیزات و ابزارهای آشپزخانه های رستوران و صنعتی